alexa  Menu
istanbul php konf 2018

İstanbul PhpKonf 2018

  14.03.2018 ,   yorum yapılmadı ,   2.176 kez okundu.

Geçen sene PhpKonf ile ilgili paylaşımda bulunmuştum. Önce duyuru mahiyetinde daha sonra gittiğim ve gördüklerim ile ilgili düşüncelerimdi.

Bu sene yine aynı tarihlerde yani 20-21 mayıs tarihlerinde İstanbulda Nişantaşı Üniversitesinde PhpKonf 2018 yapılacak. Tabi düzenleyen İstanbul Php topluluğu. Emir Karşıyakalı`ya buradan şimdiden teşekkür ederiz 🙂

Kısaca düşüncemi söylemek istiyorum. Tabi geçen sene Rasmus Lerdorf (PHP kurucusu) da katıldığı için düşünüyorum ki, katılım daha fazlaydı. Ama bu sene katılım az olacak da diyemiyorum çünkü her sene böyle etkinliklere katılanların sayısı artıyor diye düşünüyorum.

Etkinliğe katılırsanız en iyi php programcı siz olmayacaksınız tamam ama çevrenizi genişletebilir, belki duymadığınız teknoloji veya özellikler ile ilgili tüyolar alabilir, aklınıza takılanları uzmanlara sorabilirsiniz. Bu açıdan çok değerlidir böyle etkinlikler. Zaten kimse iddia etmez etkinliğe katıldığınızda şunları öğreneceksiniz diye. Böyle etkinlikler daha çok belirli konularda fikir edinmek, belki beyin fırtınası yapmak, en çok da ağ oluşturmek, çevre edinmek içindir.

Bu sene katılabilecek miyim bilemiyorum ama isterim açıkcası. Sadece bazı gelecek planlarım nedeniyle işlerim olacak ve katılmama ihtimalim yüksek.

Fiyatlara gelince geçen senekinden daha ucuz 🙂 Pahalı da değil standart giriş sadece 65 TL. (Geçen sene 75 TL idi.)

Konuşmacı listesi ve daha detaylı bilgi için: PhpKonf 2018

Yorum yapın..

isim yerine gerçek isim ve soyisim yazılmadan yapılan yorumlar kesinlikle onaylanmıyor bilginiz olsun.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


%d blogcu bunu beğendi: