alexa  Menu
mutlu yıllar hoş geldin 2016

2015 yılı özeti – Hoş geldin 2016!

  02.01.2016 ,   3 yorum ,   3.786 kez okundu.

İyisiyle kötüsüyle bir sene daha geride kaldı. Öncelikle yeni yılınızı kutlar, sağlık, huzur, barış dolu bir yıl dilerim. 2015 yılı genel olarak nasıl geçti diyecek olursam ülkem adına yani Azerbaycan adına güzel şeyler de oldu ama malesef kötü olaylar da oldu. Tabi bu durum aslında Türkiye için de geçerli bence. İnşallah bu sene her iki kardeş ülke yalnız güzel şeyler yaşar, yalnız güzel haberler alır sadece ama sadece güzellikler yaşanır.

Kişisel blog sayfam konusuna gelicek olursak düşünüyorum ki, 2015`te son senelere göre birazcık daha aktiv tutabildim sayfayı. Zamanım oldukca birşeyler paylaşmaya çalıştım. Kısaca özet için wordpress.com sitesinin istatistiklerine gözatalım:

2015 içinde en çok görüntüleme alan gönderiler.

Türkçe karakter sorunu kesin çözüm!

Bölum 2 – yönetim paneli oluşturma, veritabanı baglantısı ve Kategori İşlemleri.

PHP dosyaları için sunucu kurulumu (XAMPP).

Facebook Video Call – Görüntülü Konuşma.

Abbyy FineReader ile resmi yazıya çevirme.

2015 içinde en çok yorumlanan yazım

WordPress tema yapımı – single.php sayfası ders #6

En çok ziyaretçiler nereden geldi?

Türkiye, Azerbaycan, ve ABD. Tabi en çok ziyaretçi Türkiyeden geldi bunun en büyük sebebi de blog sayfamın türkçe olması. Azerbaycan da normal çünkü Azerbaycanlıyım :). ABD ise şaşırttı gibi. 😛

İstatistiklere göre 2015 yılı içerisinde toplam 104 yazı yazmışım. Bu da yaklaşık olarak 3 günde bir yazı yazmışım anlamına geliyor. Aslında boş zamanlarımda blog sayfamla ilgilenebildiğimi düşünürsek iyi bir rakam diye düşünüyorum.

Bunların yanı sıra geçen sene artık youtube kanalımı da aktif olarak kullanmaya başladım.

Bunların dışında 2015`te hayatımda bazı değişiklikler de oldu tabi. 20 ekimde baba oldum. :). Aişem dünyaya geldi. Allah herkese evladını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Son olarak tüm ziyaretçilerime , herkese sağlıklı, sıhhatli, her işlerinde başarıyı elde edebilecekleri bir sene diliyorum.

Mutlu yıllar!

3 yorum yapılmış

    Hüseyin Erdoğan

    Özellikle kız babası olmak insanın hayatta yakalıyacağı en büyük şans ve güzelliktir bir baba için.. tebrik eder güzel bir hayat sürmesini dilerim..

    02.01.2016, 14:40:20

    deva krem

    Paylaşımlarınız için teşekkürler.

    04.01.2016, 20:11:08

Yorum yapın..

isim yerine gerçek isim ve soyisim yazılmadan yapılan yorumlar kesinlikle onaylanmıyor bilginiz olsun.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


%d blogcu bunu beğendi: